home-main-sliderbg002

EVALUARI PROPRIETATI IMOBILIARE.

Evaluari ANEVAR!

image-38

Evaluatori imobiliari cu experienta, acreditati ANEVAR

PREV
NEXT

Efectuam evaluari si reevaluari pentru toate tipurile de proprietati imobiliare.

Estimarile noastre sunt bazate pe date obtinute din piata si alte surse credibile de date. Oferim evaluari imobiliare pentru:

- apartamente, case, vile, cladiri de birouri
- terenuri libere sau construite
- spatii comerciale, hale, spatii industriale
- diferite tipuri de constructii rezidentiale, comerciale, industriale
- constructii speciale
- proprietati generatoare de afaceri: hoteluri, statii de benzina, abator, restaurante, baruri, cinematografe etc

EVALUARI IMOBILIARE

Fie ca este vorba despre case, apartamente, cladiri de birouri, spatii comerciale sau hale industriale aceasta este varianta optima. Serviciile oferite se adreseaza si celor care vor sa isi evalueze terenuri libere sau construite ori alte constructii speciale.

Este nevoie de aceste servicii de evaluari imobiliare pentru a se stabili valoarea de impozitare. Persoanele juridice sunt obligate sa faca acest lucru o data la 3 ani.

In plus, evaluarea este absolut necesara in caz de de vanzare – cumparare, partaj, restituire sau despagubire, divizare, lichidare, executare silita, asigurarea bunurilor sau esalonarea platilor datoriilor. Daca va aflati intr-una din situatiile de mai sus cu siguranta aveti nevoie de servicii specializate.

RAPID, PROFESIONAL, ECONOMIC

Contactati echipa Complete Business Solutions pentru a va fi alaturi pe acest parcurs. Personalul comunica deschis cu fiecare colaborator si va informeaza corect asupra pasilor de urmat. Veti afla inca de la inceput care sunt costurile aferente. Tarifele pot sa difere de la un caz la altul pentru ca acestea se stabilesc in functie de bunul evaluat.

Aveti la dispozitie servicii de evaluari imobiliare chiar si pentru perioade limitate de timp. Profesionistii iubesc provocarile si privesc cu interes solicitarile colaboratorilor. Din cadrul echipei fac parte experti si consultanti fiscali, specialisti in resurse umane, avocati si juristi cu experienta. Profesionalismul unei firme de contabilitate apreciata se reflecta in rezultatele obtinute pe termen lung.

Evaluarea imobiliara reprezinta un proces de estimare al unei valori pentru un anumit tip de proprietate, acest lucru realizandu-se la o data specifica si fiind consemnat intr-un raport de evaluare.

TOP Call Now Button  SUNA ACUM!