home-main-sliderbg008

Tarife rezonabile si servicii de Calitate

row-bg-imgfour

Consultanti performanti
in domeniul taxelor

image-39

Contabilitate pentru afacerea ta
Mai Clar. Mai Precis. Mai simplu.

PREV
NEXT

Servicii Expertiza Contabila

Complete Business Solutions va garanteaza servicii expertiza contabila performante si va asigura un grad inalt de profesionalism. Acestia va ofera certitudinea ca afacerea dumneavoastra se afla in mana specialistilor cu experienta.

Toate serviciile prestate de-a lungul timpului se bucura de standarde de calitate deosebite. Fie ca este vorba despre domeniul financiar sau de sectoarele conexe rezultatele obtinute sunt intocmai cele dorite. Benenficiati de consultanta fiscala cu referire la taxe si impozite si servicii pentru afaceri la preturi rezonabile.

INCREDERE

Echipa de experti contabili cu multa experienta presteaza servicii de contabilitate la nivel european. Acordam atentie individuala fiecarui client. Performanta firmei dvs se bazeaza si pe cunoasterea taxelor si impozitelor datorate.

EXPERIENTA

Apeland la consultantii nostrii fiscali, veti primi sfaturi de optimizare fiscala care va vor fi utile pentru dezvoltarea firmei dvs. Bazandu-ne pe vasta experienta si pe cunoasterea legislatiei fiscale la zi, va putem ajuta in gestionarea profitului dvs.

PROFESIONALISM

Contabilitatea este esentiala in orice companie, indiferent de marime sau de industrie. Atunci cand selectati firma de contabilitate, trebuie sa va concentrati si asupra cerintelor viitoare, altele decat contabilitatea de baza.

Aceasta firma de contabilitate va ofera servicii de expertiza financiar-contabila si realizeaza rapoarte de expertiza contabila cu mare atentie la detalii. In cadrul firmei lucreaza experti contabili ce dau dovada de profesionalism, care si-au castigat o experienta notabila in timp.

In aceasta sfera de expertiza este inclus controlul registrelor, conturilor si actelor justificative ale unei firme. Scopul expertizei contabile este de a furniza informatiile necesare cu privire la solutionarea unei contestatii depuse de una dintre parti.

In primul rand expertiza contabila are o functie de control, insa mai detine si o functie de cercetare stiintifica. In acest fel prin intermediul acestor servicii expertiza contabila se evidentiaza modul in care anumite fapte economico-finaciare apar in evidenta contabila a unei firme.

Se fac cercetari amanuntite cu privire la aceste fapte economico financiare si sunt vizate situatiile obtinute pe baza informatiilor furnizate de evidenta economica. Expertii contabili de la Complete Business Solutions interpreteaza datele de evidenta contabila. Ei sunt in masura sa aprecieze modul in care problemele identificate respecta legislatia in vigoare.

In urma activitatii de expertiza contabila se elaboreaza concluzii finale luate in urma constatarilor facute. Se analizeaza atent conformitatea faptelor economice cu documentele aferente si se stabileste daca exista abateri de la actele normative in vigoare. In final, este caracterizata starea de fapt a agentului respectiv.

Prin serviciile de expertiza se solutioneaza cauzele aflate in faza anchetei, de cercetare sau judecata. Vi se ofera un ajutor demn de incredere si primiti sprijin real pentru desfasurarea afacerii intr-un mediu competititv. Este important sa fiti mereu la curent cu toate prevederile legale aparute privind fiscalitatea.

Echipa de specialisti este in masura sa elaboreze solutii inteligente care confera un plus de valoare afacerii dumneavoastra. Ei invata din experienta si va intampina cu solutii personalizate pentru a va indeplini obiectivele propuse cat mai rapid.

Contabilitate pentru afacerea ta. Mai Clar. Mai Precis. Mai simplu.

Pe baza actiunilor desfasurate se garanteaza un real succes oricarei afaceri. Beneficiati de nenumarate avantaje de ordin economic, financiar si managerial. Serviciile de expertiza sunt necesare atat pentru companiile mici cat si pentru cele de prestigiu.

Eficientizati-va afacerea prin reducerea consumului de resurse financiare si fiti cu un pas mai aproape de succes. Serviciile oferite aduc un plus de valoare fiecarei afaceri in parte. Complete Business Solutions este aliatul perfect in depasirea tuturor problemelor de ordin financiar.

TOP Call Now Button  SUNA ACUM!