Bucura-te de avantajele
colaborarii cu noi!

Complete Business Solutions

Lasa grija calculelor contabile la noi

PREV
NEXT

Alaturi de Voi

Aveti garantia totala ca echipa care se ocupa de salarizare este complet dedicata si foloseste cel mai recent software. Prin intermediul serviciilor oferite vi se asigura viteza, precizie si eficienta marita.

Salarizare si resurse umane

Fiecare firma are nevoie de servicii de salarizare si resurse umane iar Complete Business Solutions vine in sprijinul tuturor colaboratorilor. Lasati totul in grija specialistilor pentru ca acestia va ofera informatii specializate de inalta calitate.

Atat firmele mici cat si cele mari si mijlocii au nevoie de servicii complete si confidentiale. Acestea sunt personalizate in functie de activitatea firmelor. Faceti economii importante de timp si bani in timp ce beneficiati de ajutor de specialitate.

Pentru realizarea acestei activitati in conformitate legala se realizeaza:

• intocmirea contractelor de munca
• evidenta dosarelor personale
• intocmirea registrului electronic Revisal
• intocmirea statelor de plata
• calculul concediilor medicale
• calculul indemnizatiilor
• calculul salarial si intocmirea statului de plata

Personalul care se ocupa de salarizare si resurse umane tine mereu legatura cu autoritatile specifice, cum ar fi ITM-ul ori Casa de Pensii sau de Sanatate. Se intocmesc cu atentie ordinele de plata si declaratiile fiscale care sunt apoi transmise catre autoritati. Vi se asigura asistenta la control si consultanta in caz de litigiu.

Sectorul resurselor umane joaca un rol extrem de important in orice companie. Managerii de resurse umane sunt cei care se ocupa de angajatii companiei.

Acestia gestioneaza corect persoanele care contribuie la realizarea obiectivelor profesionale si ofera angajatilor posibilitatea de a-si atinge potentialul maxim.

  • Departamentul de resurse umane are in vedere rezultatele si abilitatile fiecarei persoane care se ocupa de bunul mers al companiei. De asemenea, managerii sunt responsabili cu recrutarea, angajarea și instruirea angajatilor.

Activitatea de resurse umane este interesanta si exigenta in acelasi timp. Pentru a determina corect profilul de personalitate pentru fiecare loc de munca si a anticipa succesul acestora este nevoie de mare experienta. Specialistii in resurse umane ai companiei Complete Business Solutions comunica in mod eficient cu celelalte departamente. Acestia identifica calitatile angajatilor si ii sprijina in realizarea obiectivelor. Daca angajatii sunt multumiti si motivati, compania respectiva are toate sansele de a ajuge pe culmile succesului.

Colaborati cu expertii in resurse umane care dau dovada de efort continuu si maxima perfectionare. Acestia se ocupa de gestionare strategica a resurselor umane si detin abilitati avansate de management precum si abilitati personale de negociere, conducere si luare a deciziilor corecte.

Personalul Complete Business Solutions este in masura sa realizeze in mod corect procesul de selectie si recrutare. Acestia organizeaza concursuri pentru toate locurile de munca si au grija sa mentina nivelul de satisfactie al angajatilor pe cote cat mai inalte. Cu ajutorul experientei acumulate in timp identifica rapid care sunt domeniile ce necesita eventuale imbunatatiri pentru bunul mers al afacerii dumneavoastra.Hai sa lucram impreuna!

Intro-o lume a cifrelor, noi oferim solutii!

TOP Call Now Button  SUNA ACUM!