bg4866

Furnizam solutii contabile personalizate.

Intr-o lume a cifrelor, noi oferim solutii!

title-bg

Tarife rezonabile si servicii de Calitate

PREV
NEXT

Profesionalism. Loialitate. Implicare. Integritate. Flexibilitate.

Oferim servicii de contabilitate orientate catre Solutii Financiare.

Contabilitate

Salarizare

Expertiza

Soft Contabil

Audit financiar

Infiintari Firme

Aveti la dispozitie servicii contabilitate complete de la Complete Business Solutions. Colaborati cu o echipa atestata care este in masura sa realizeze toate activitatile ce tin de contabilitatea financiara, jurnal TVA, bilant si balanta, registre contabile obligatorii.

Contabilii realizeaza si depun declaratiile pentru taxe si impozite pentru firma si inregistreaza documentele de salarizare in Revisal. Se fac rapoarte exacte care cuprind venituri, cheltuieli, profit, facturi neincasate, facturi de plata si se pastreaza o arhiva electronica cu toate documentele contabile ale firmei.

In cadrul companiei lucreaza experti contabili membrii CECCAR care fac contabilitate completa, depun declaratiile la timp si mentin o legatura stransa cu ITM-ul.

Bucura-te de avantajele colaborarii cu noi:
servicii contabile de calitate, seriozitate si preturi mici!

Toate firmele mici, mari sau mijlocii au nevoie de o firma de contabilitate. Activitatea fiecarei afaceri trebuie monitorizata corect si inregistrata cu mare atentie. Pentru ca acest lucru sa fie posibil se realizeaza diferite rapoarte, se analizeaza situatii si se depun declaratii.

Unele au caracter obligatoriu, avand in vedere ca sunt documente justificative. Altele sunt optionale si ajuta in pastratea informatiilor clare cu privire la gestiunea firmei.

Cu ajutorul acestor servicii contabilitate aveti acces la rapoarte optime cu privire la situatia business-ului propriu. Vi se ofera informatii profesioniste la cel mai inalt nivel de eficienta. Benenficiati de servicii flexibile si promptitudine in raspuns.

Va stam la dispozitie si va acordam suport in tot ceea ce intreprindeti.

 

Expertii tai in contabilitate

Iti traducem legislatia in vigoare pentru a-ti fi lesne de inteles, o aplicam in favoarea ta si ajutam la cresterea business-ului tau cu sfaturi fiscale adaptate domeniului tau.

Servicii garantate prin contract: contarea datelor preluate din documentele primare puse la dispozitie de client, arhivarea acestora, inchiderile lunare, intocmirea si transmiterea declaratiilor lunare/trimestriale/bianuale/anuale. Ne diferentiem prin informarea continua a clientilor cu noutati legislative ce afecteaza direct activitatea acestora.

TOP Call Now Button  SUNA ACUM!